00%

Formaţia RIFF în concert la Deva

Trupa rock, “în vârstă” de 35 de ani, nu îşi vinde CD-urile!

Deva – Lansarea celui de-al optulea CD al formţiei de muzică rock, RIFF, de la Sibiu, la Deva, a fost însoţită - desigur – de un concert.

Premergător spectacolului, formaţia RIFF a susţinut, ieri, o conferinţă de presă, prilej cu care rockerii sibieni, Florin Grigoraş, Mihaela Grigoraş şi deveanul Florin Demea (Lucian Fabro nu a fost prezent n.r.) au discutat liber “ca în Ardeal” despre fenomenul rock care are loc în prezent în România. Din întreaga conversaţie redăm poate prea puţin!… Legat de videoclipuri şi difuzarea lor, Florin Grigoraş – compozitor şi textier, a afiramt că “difuzarea videoclipului se face în funcţie de producătorul acestuia, dacă este sau din Bucureşti. “În loc de bun rămas” a fost, spre exemplu, refuzat în ţară din acest motiv. El a fost însă prezentat în concertele din străinătate!” “Nu sunt de acord cu obligativitatea repertoriului internaţional!” spune rockerul Florin Grigoraş. “Nu sunt de acord nici cu apariţiile în tot felul de emisiuni TV deocheate în care ar trebui să zâmbim toţi la comandă! Publicul nostru ne cunoaşte din concerte pentru că nici măcar CD-urile nu ni le vindem! Ce producem este făcut cadou. Acest CD, lansat acum, a fost editat în două rânduri a câte 1000 de bucăţi dar nu există în magazine! Aşa ne-am dorit noi!…” N.R.: Vom mai reveni cu păreri foarte reale şi pertinente ale membrilor RIFF ce merită publicate.

RIFF SHOW-SERVICE manager turneu: contact:
str. Putnei nr.23A, 550410, SIBIU, ROMANIA Dani Luca, tel: 0743 095 706 riffgrup@gmail.com, riffro@yahoo.com
Acest site NU conține și NU funcționează pe bază de cookiuri sau alt gen de tehnologii ce ar putea culege date private ale vizitatorilor în scopuri de marcheting, publicitate sau alte scopuri ascunse. De asemenea situl NU face reclamă la alte produse și servicii în afară de cele ce se înscriu în tema de bază a acestei pagini.
Designed by Stancu Bogdan 2004-2021 toate drepturile rezervate RIFF SHOW-SERVICE Actualizat: 26-iulie-2022